onsdag 29 maj 2013

En omväg

ner till C blev det idag, skönt med en liten promenix i regnet. Det var lite si och så med GPS-signalerna idag, ser lite kul ut. Jag pausade runkeeper nere i C och sen så glömde jag sätta på den på en gång igen då jag kom ut från Ica, satte inte på den förrän jag kom upp för trapporna nerifrån C. Målet för min lilla promenix i var till spelaffären, (fick ett sms idag) där jag hämtade ut mitt nya modem från ComHem. Ett moden som ersätter två st som jag hade innan, den trådlösa var från 2003 eller 2006, kommer inte ihåg vilket, hur som så är det gammalt.


Nu har jag installerat och det fungerar men jag får fortfarande inte till det på ena stationära (Jennies) i x-tra-rummet och min stationära orkar jag inte ens starta upp, den står ju därinne men den har inte varit igång sedan innan flytten från Hagsätra så det blir en annan segamester eller långledighet till det. Ingen av de stationära har trådlöst nätverkskort, de är så gamla hihi (min är från juni 2003 och Jennies från hösten 2005) men jag har ett USB och den fungerar men inte så länge.. Men men nu orkar jag inte hålla på mer för ikväll.


Såg den fina rosa bärgaren parkerad nere i C och för första gången så stod den stilla så jag kunde fota den, visst är den tjusig :)

Inga kommentarer: