tisdag 24 september 2013

Haft Hampus

från i lördags em till mån em. Vi var iväg till Farsta Simhall både på söndagen och måndagen. Det var jättekul. Han hoppade från kanten, lekte och simmade. På måndagen så låg han på rygg och flöt flera ggr med enbart armpuffarna på. Detta ska vi göra om flera ggr. Jag köpte ju simkortet för ett tag sedan (se länk) och jag får ta med ett barn under tre år gratis :) Och det är ju några månader kvar så det ska nog hinnas med några ggr till innan dess :)
På lördagskvällen så hjälpte Hampus mig att packa badväskan så att den skulle vara färdigpackad.





När man fyllt tre år så kostar det 20:- inte heller ngn förmögenhet men glassen han fått bägge gångerna kostar 19 kr och det var en Cornetto strut han ville han och det har han fått eftersom det inte var så kallt men det blåste småspik när vi gick dit i måndags och så var det bara nio grader ute. Så i fortsättningen så blir det glass hemma. Vilket han också fick i och för sig. Billigare och lika gott (låtsas kan man ju)
Hihi, mkt glass blev det. Köpte glasstrutar för ett tag sedan så gjorde egen strut och det tyckte han var jättegott, fyllde med päron - och vaniljglass, kola - och chokladsås, lite strössel på ett fat att doppa glassen i. Mums! Fast han doppade fingrarna i glassen och sedan i strösslet :)


Han gick fram och tillbaka till simhallen på söndagen. Han är verkligen duktig på att gå. Men på måndagen så vände vi när vi kommit en bit på väg vi var nästan vid tunneln och så hämtade vi vagnen, det var blåsigt och så regnade det lite. Men eftersom jag inte vill bli av med vagnen så gick vi till Clas Ohlson och köpte en vajer och hänglås så vi kunde låsa fast den vid badet. Det var tur det tyckte Hampus för när vi kom hem vilket gick betydligt mycket fortare med en trött Hampus i vagnen än gående så åt han lunch och somnade som en stock på en gång.

PS // Glass ätes med fördel utan t-shirt pga spillningsrisk haha DS//



Inga kommentarer: