lördag 2 augusti 2014

Pådrag..

En polishelikopter cirkulerade runt här i Farsta under lång tid förut idag. Tydligen en 94-årig dement kvinna som försvunnit från sitt hem. Se länk  Alldeles nyss så kom helikoptern igång igen..




Filmade en liten snutt också ;)








Urklippt från Aftonbladet

Polisen söker nu efter en 94-årig kvinna som har försvunnit från sitt hem i Farsta. Kvinnan, som är dement, har inte setts till sedan fredagskvällen.
– Troligtvis har hon gått ut i natt, säger Eva Nilsson, informatör vid polisen i Stockholm.
En 94-årig kvinna är försvunnen från sitt hem i Farsta. Polisen söker nu med helikopter efter kvinnan, som inte har synts till sedan i går kväll.
– Troligtvis har hon gått ut i natt. Hemtjänsten var hos henne i går kväll, men upptäckte i morse att hon var borta. Hon betraktas som en försvunnen person. Eftersom hon är gammal och det är varmt måste vi hitta henne. Hon är pigg i fötterna, men senil, säger Eva Nilsson, informatör vid polisen i Stockholm.

”Har troligtvis gångstavar”

Polisen har pratat med anhöriga och med personal på hemtjänsten om var kvinnan kan tänkas ha tagit vägen. Med hjälp av bilar och en helikopter ska sökområdet vidgas efter hand.
– Vi försöker prata med folk om de har sett något, säger Eva Nilsson.
Den 94-åriga kvinnan är 148 centimeter lång och är smal och krokig, enligt polisen. Hon har brunt, axellångt hår som eventuellt kan vara uppsatt i en tofs. Hon bär beige byxor och har troligtvis gångstavar med sig, eftersom de saknas i hennes hem.
– Om någon har sett kvinnan ber vi den personen att ringa till länskommunikationscentralen på telefonnummer 114 14, säger Eva Nilsson.



Inga kommentarer: